忍唔住要喺度写篇食评讲吓 见到OpenRice好多人话好好食咁样 又啱啱喺𠮶头附近就顺手去试吓个酸菜鱼就不过不失 个人认为汤底酸咗少少 鱼片够嫩滑 不过就得𠮶三四旧 同埋啲饭好似烂烂地 60几蚊一个餐嚟讲都有啲唔抵食重点嚟啦 呢间嘢啲员工态度超级差 我差唔多12点去到见到仲有劲多空位 自己一个人坐咗个卡位𠮶度 个职员见到就过嚟好唔客气嘅语气话:一个人嘅话唔系坐呢度㗎㖞 我哋全部人都系搭枱ok fine 你惊之后多人呀嘛咁我就同咗两个男人搭台 将自己牛龟咁大个书包摆落对面𠮶张凳度嗌嘢食𠮶阵 头先个职员话等阵再过嚟 ok咁我自己再耷低头再睇睇个Menu先 个员工行埋我隔篱敲我张枱😅😅😅😅笃笃两声,跟住又系好唔客气咁话 你唔系要落单咩?已经系燥燥地底咁食 食食吓又有个职员过嚟叫我拎开𠮶个书包等另一个单丁友搭枱坐我对面 但我见到周围仲系有好多位😅😅😅佢要我托住咁大个书包咁样食嘢急急脚食完就走咗 真系好无奈 😅😅麻烦矫正吓员工嘅态度😅😅再好食都冇用啦,更何况都唔系特别好食 永远都唔会再食呢间嘢
忍唔住要喺度写篇食评讲吓

永远都唔会再食呢间嘢