2021-03-28 194 浏览
放工想同朋友食烧肉,好多舖头都full booking唯有走到落去旺角揾吓啦,唔想排队唯有就走咗上去呢间餐厅一试。见到价钱只系二百头,都估到唔会真系有靓韩牛食㗎啦,应该都系普通嘅牛。一入去鞋底feel到有啲黐立立😪,已经扣咗啲分。.食物种类都OK多嘅,仲有啲热食同埋刺身冇影到,不过通常嚟到呢啲韩烧舖头我都唔会敢食刺身。惊好似以前食看汉和园咁,屙到想死。佢啲牛肉一般般,食完一round唔会再想夹。而其他肉类因为好多都系腌过,所以都估到系咩味。反而系个龙利柳唔差,会encore。.呢款碧螺春好似饮紧水一样,冇味,唔系讲笑。.虽然都唔会对甜品有太大期望,但系呢个芋圆真系咬落去一言难尽。好似喺啲水浸咗好耐好耐好耐,淋到一咬就散,口感有啲奇怪。 .总括嚟讲呢个价钱同呢个质素我觉得系OK嘅,不过自己就未必会再去帮衬。

呢款碧螺春好似饮紧水一样,冇味,唔系讲笑。