心太软好一般整体味道一般无乜特别,唔算太甜还可以,不过切开个心太软流出嘅中间嘅馅好稀,只可以话系汁唔系做到心太软应该嘅酱状慢慢流出嚟嘅效果。阿华田味道一般,开心果比较好,好够开心果味。伴碟嘅乳酪雪糕反而比心太软好食,沾上燕麦中和咗乳酪嘅酸几好食好夹。不过,服务态度认真麻麻,落单后过咗15分钟追单同佢讲咗赶时间睇戏,个姐姐仔只系随口话要8至10分钟,之后佢自己睇返张单已经过咗15分钟,随口就话“就出、就出“,最后等咗25分钟先上哂两个心太软,仲要坐低成20分钟后先同我哋讲要每人要点一样嘢,加单无问题,但系已经咁赶时间佢自己又整得慢,点解唔落单嘅时候讲清楚,问题系喺佢自己身上,但仍坚持迫要客人咁赶时间仲要咁迟先叫你加单,明明未整好仲话“就出、就出“喺度拖延时间,最后三个人用5分钟食完两个心太软同一杯雪糕,食到一肚气,好差!唔会再去!
心太软好一般
开心果心太软配乳酪雪糕