2022-10-15 1475 浏览
之前食过几次都可以,对上一次系大约半年或再之前,所以今次再去。先上小食,小食okay, 虾多士good. 但小食小款过之前。之后上刺身,其实不嬲都系得最普通个啲带子,细甜虾,一只鲍鱼几个人分,仲要无得reorder. 所以哩part不嬲无期望。再黎鸡煲,一向无乜味. 今次多左蚬,叫有啲新意,但个酱汁真系无味。最后火锅,个海鲜盘得返中虾,鲍鱼,蚬,青口个啲,以前有蟹,今次无左。牛唔掂。其他火锅料只有生丸系okay. 食物总括黎讲普通,但差过之前。侍应完全唔听人讲野,自我中心,唔理个客想点。好似佢先系比钱个个。1. 个阿姐想清骨碟,我食紧虾用紧话转头先清,佢完全唔洗理你自己抢左,搞到啲汁滴晒系枱。2. 鸡煲食到一半,佢话上火锅。我话okay, 咁点汤底。我地拣紧,佢碌葛咁企系到,之后我地拣海鲜汤底,佢先话无,无唔识早讲,企系到发梦?3. 拣左其他汤底后,同佢讲咁你帮我上汤底之前加多碟一人份既鸡加落鸡煲,佢话你拣左汤底唔加得鸡了。okay... fine.4. 个汤底上黎,佢放左我食到一半既鸡煲上枱。放个火锅上电磁炉。咁我食啲海鲜先。食食下佢问我个鸡煲仲食唔食,我话食,佢话冻晒唔食得,我话我

食物总括黎讲普通,但差过之前。

4. 个汤底上黎,佢放左我食到一半既鸡煲上枱。放个火锅上电磁炉。咁我食啲海鲜先。食食下佢问我个鸡煲仲食唔食,我话食,佢话冻晒唔食得,我话我会食,有需要有炉可以整返热。佢话冻晒唔得架啦,之后佢自己放晒啲垃圾落个鸡煲到攞走左。咁你问我要唔要系废话?你想无谂过比我拣。之后嘈左两句,佢话咁上返个新鸡煲比我。但已经无心情食。甜品都无叫。重点系,佢地自己按自己想点做就要做,唔系service个客。已经无乜特别要求,叫你唔好搞我比我食遮,好难咩?

服务总括黎讲,阿姐完全系 not fxxking care about you. 只活系自己既世界。无下次。

价钱,十点前埋单走人。位位四旧左右,正常价,哩类餐厅哩个价钱有好多选择。起码唔洗食到一肚气。
2022-10-14
  • 虾多士