2011-04-27
一早订好台同屋企人做生日, 却换来一肚气!星期日, 晚上 8 点, 已经半个餐牌上既野都卖哂, 一 D 都冇夸张! 成餐饭, 只有预订左既片皮鸭同埋寿包系值得一赞! 其余仲点左:黄金虾 - 呢个连壳炸既黄金虾系当晚冇预订又唯一好食既!瑶柱蛋白炒饭 - 原本想叫荷叶饭, 话系午市先有(侍应态度恶劣, 表情夸张)咕噜肉 - 不过不失梅子肉碎蒸茄子 - 好明显就系漏左单, 连寿包都食完, 到我地话呢道菜冇上㖞, 可以唔洗上取消啦, 佢就话岩岩整好, 夹硬要上菜, 如果唔系同屋企人做生日费事同佢开拖, 实会同佢理论到底! 上汤砚菜 - 不过不失银芽炒鸭丝 (片皮鸭第二吃) - 唔合格! 油林林又冇味!总括系, 利苑咁多家分店, 自问每一间都去过, 从未有一间 D 服务态度差到想中爆个侍应! 唔系净系利苑集团, 应该从未曾去一家餐馆系会有侍应 D 嘴脸差成咁! 即使一向唔系最重视服务质素既我, 都决定以后以后都唔会再去呢一间利苑!
其余仲点左:
黄金虾 - 呢个连壳炸既黄金虾系当晚冇预订又唯一好食既!
咕噜肉 - 不过不失
上汤砚菜 - 不过不失
银芽炒鸭丝 (片皮鸭第二吃) - 唔合格! 油林林又冇味!