2019-09-09 270 浏览
之前食好多次都系买外卖 今日难得唔洗等位于是就坐低食啦12点半坐底 即时就 order 野食 食物到左 即时就食 全程我地3个女仔都无乜点停哂手倾计用餐时间20分钟左右 每当一个人食完 职员就九秒九埋黎收走个碟呢个系好正常既 当收到最后一只碟既时候职员讲左一句 " 繁忙时间帮帮忙丫" 我地 r 哂头 !? 然后 我地就拿拿临饮埋杯餐饮啦 (已经无倾计 净系静静地专心饮野)职员又系我地身后向门口等位既人讲 "你地叫住野食先啦 佢地走架啦"再然后 又专登行过黎我地身后讲多一次 "繁忙时间帮帮忙丫唔该"我想讲 我明白繁忙时间好多人等位 但其实我地上班族lunch 时间都好有限而且我觉得 30分钟 用餐时间其实已经合理到不得了 大把人食得慢过我地点解要咁样一催再催???! 如果你赶住返枱赶得咁紧要的话不如索性 lunch time 唔好比人堂食?? 又或者你贴张 memo 出黎讲到明用餐时间20分钟? 话哂都 5,6 十蚊一个餐 得半个钟用餐时间 仲要不断咁比人赶 而同场其他食肆 就算堂食位只有三四张枱个d 都不至于会咁样赶客 真心感觉好差 呢间野 唔会再有下一次
之前食好多次都系买外卖 今日难得唔洗等位于是就坐低食啦
12点半坐底 即时就 order 野食
食物到左 即时就食 全程我地3个女仔都无乜点停哂手倾计
呢个系好正常既 当收到最后一只碟既时候
职员讲左一句 " 繁忙时间帮帮忙丫" 我地 r 哂头 !?
我想讲 我明白繁忙时间好多人等位
但其实我地上班族lunch 时间都好有限