2018-04-13
食物质素系中上,但服务真系好差中午十二点订晚上七点半十二位,我哋七点五就到,但话佢地搅错左暂时冇位要安排下,廿分钟过后总算安排左一张六人台俾我哋坐十二人,见老板娘又道歉又叫体谅下就算,我体谅点好十二道菜后过左一个钟都未上第一道菜就催啦,老板娘又话今晚多客,又话睇过厨房下张单开始就系我呢台,会出哂俾我地先做下台𩠌。我哋再次体谅结果,菜都系断断续续咁上,于坐低后两个半钟好不容易黎左点好的十二道菜当中九道。又再催,今次老板娘除咗叫体谅之外出多咗一招“ 赖厨房”,话厨房漏单唔关佢事。我已经忍唔住话:我哋黎帮衬就系你整家公司,其实唔系好想理你内部问题,你都系快速出埋𠮶三个菜俾我啦。已经系再三体谅坐低后三个几钟黎左点好的十二道菜当中十一道,我哋已经忍唔住要埋单走,结果张单:1. 冇黎的第十二道菜照计钱2. 饮品钱又计多左3. 有项$100服务费真系不禁令人怀疑呢一间系乜嘢店舖。错唔紧要,我哋体谅,但每次错都系客人蚀底就好可疑,再者,呢间算系餐厅?酒楼?要收服务费?收都唔紧要,十二个人点计$100服务费呢?总结:收费可疑,服务九流。我唔会再帮衬
1. 冇黎的第十二道菜照计钱
2. 饮品钱又计多左
3. 有项$100服务费
总结:收费可疑,服务九流。我唔会再帮衬