真系唔明点解咁多人赞!一行四人,点咗四份午餐:1. 水蜜桃黑醋汁沙律$72:正常✅2. 海胆明太子意粉$118:好….咸🥵3. 纽西兰肉眼扒$108: 有根、冇肉味🫣4. 美式烟肉车打芝士汉堡$78: 肉质中下🥺平心而论,沙律、汉堡包收呢个价钱冇乜高要求! 但系明太子海胆意粉,同埋肉眼扒 收$1xx, 胜价俾就真系好低!😫😩唯一咖啡系比较好,套餐加$24, 有即磨咖啡!环境:啲枱有啲挤迫,坐低发现枱底一地碎玻璃,叫咗两次先不情愿来清理!服务态度: 👎🏻上面讲咗枱底一地玻璃碎,叫两次先黑口黑面来清理,我俾麻烦佢咁!👎🏻👎🏻埋单发现冇计到OpenRice订枱九折优惠,话俾在场话事人听,佢坚持话星期六日冇折扣,我再展示返OpenRice订枱画面,佢就「社署」上身咁嘅态度,做返俾你啰!一心谂住支持小店,但系嘅服务态度………👊🏻希望唔好俾OpenRice自我审查,band咗我呢篇真心食评!
真系唔明点解咁多人赞!

一行四人,点咗四份午餐:
1. 水蜜桃黑醋汁沙律$72:正常✅
2. 海胆明太子意粉$118:好….咸🥵
3. 纽西兰肉眼扒$108: 有根、冇肉味🫣
4. 美式烟肉车打芝士汉堡$78: 肉质中下🥺

唯一咖啡系比较好,套餐加$24, 有即磨咖啡!

一心谂住支持小店,但系嘅服务态度………👊🏻