隔左五个月冇去,今日再去帮衬,惊吓点如下:~企响门口5分钟冇人招呼,厨房counter里面有几位员工,其中长发男子见到我也冇反应,一粒声冇出。我忍唔住问佢,佢先叫我等阵,有人番紧黎。~转头有位着便服 疑似老板嘅金发中年男子 招呼我哋~ 呢位老板喺我 食饭个程行开咗两次话去停车场泊一泊架车~ 呢位老板可能未做过楼面,佢曾经尝试过嚟执咗枱面嘅碟但见到下面有张厕纸 好似唔想执咁😌要我哋帮手拎开~ 果位长发男侍应帮手拎垃圾袋出去倒垃圾之后 ,冇见到佢搓手或者洗手(利申:系我见唔到~晤排除佢响我睇唔到情况下走左入厨房洗手)就去攞其他餐具畀客人~ 长发男侍应好似好唔想做咁款, 全程冇笑容,说话冇尾音,埋单签完卡就咁畀返张卡你算,一句多谢都冇~ 长发男侍应叫佢加单又极不愿意咁🙄~ 长发男待应同老板好熟~ 金发男老板 曾经除口罩用手抹鼻同埋口之后带返口罩又见佢入店内继续捧餐, 全个过程肯定冇洗手及用酒精搓手液~ 冻柠茶好淡,同上次比质素100%唔同好想知道究竟系转左手定咩问题
隔左五个月冇去,今日再去帮衬,惊吓点如下:
~转头有位着便服 疑似老板嘅金发中年男子 招呼我哋
~ 呢位老板喺我 食饭个程行开咗两次话去停车场泊一泊架车