星期五同朋友食晏,明白多人要排队,我地要轮候大约4-5张枱,所以我谂住系附近有冷气既地方等下先,所以问女侍应大概既轮候时间,结果换黎一句:「我地未有枱,你出面等下啊!」出面温度三十几度,一句咁既回覆,我地就漫无目的咁等,等几耐又唔知。去到食野,我地张单有2杯野饮一直迟迟未到,大约半小时,于是叫侍应帮手跟跟。结果同一个女侍应,睇都无睇张单,都无问过我地少左啲咩:「等下啊!我地好多单」就离开左。过左一阵我地再叫返佢,同佢反应已经,所有野都食晒,仲未到,我地个杯野饮叫做xxxxx佢先去check 单,话我地知我地无落到单。其实要等同漏单都唔紧要,但可唔可以比小小工作态度,而唔系由头到尾都剩系同个客讲「要等、要等、到等」其实帮手check单、check位唔系咁难。食物质素同其他侍应都好好,唯独呢一位女侍应服务态度令我好不满。