2018-08-27
呢间吉寿放题真系唔错,值得同大家推介,食物质素好,招呼一流。我地帮衬星期日中午放题,因为有订枱所以去到唔使等。 讲食物之前真系要赞咗呢度啲侍应先,负责我𠮶区嘅待应个个都好有质素,态度好,有笑容,又够主动。比如有个见我哋食得慢,盘刺身啲冰开始溶,好好咁嚟提一提我哋要快少少食左盘刺身先,怕易变坏至于食物,一定要提佢个花胶,黄金焗带子同埋炸榴梿,呢3样真系无敌,食完第一 round 要再 encore 一份花胶起码有4-5条,煮得好林,好滑。食完当堂觉得自己皮肤滑咗,我一个人就食咗两碗喇 黄金焗带子又系超吸好味, 佢嘅酱汁有啲似芝士加沙律酱, 劲好味,好味到我连D汁都捞晒 炸榴梿真系好惊喜。外面炸到金黄色成粒长洲鱼弹咁,望到都已经觉得好靓。一啖咬落去,层皮烟烟靭靭,里面的榴梿肉好似想涌出嚟咁,皮同果肉嘅味道同口感都好夹。新鲜榴梿肉质好滑,味道好香甜,榴梿爱好者一定要食,保证上瘾 其次要提鱼生剌,好新鲜,超鲜甜,真心推介油甘鱼同希灵鱼~ 仲有烧鸡翼,比目鱼,烧菠萝,炒什菜,红油抄手,烧鳗鱼,天妇罗,烧牛舌… 样样都好好味。至于羊鞍,如果有埋薄荷酱就更正。食物选择真系太多,试吾晒,所有饭类同面都
我地帮衬星期日中午放题,因为有订枱所以去到唔使等。
其次要提鱼生剌,好新鲜,超鲜甜,真心推介油甘鱼同希灵鱼~
至于羊鞍,如果有埋薄荷酱就更正。
食物选择真系太多,试吾晒,所有饭类同面都无点到
最后一条榴梿雪条做 ending,完美~