2020-06-13 1165 浏览
朋友话想食cafe,于是就去试左呢间。一开始冇预期会好好食,以为食物都系普通cafe质素,但食后觉得每样野食睇落普通,但其实样样都好味!尤其是主菜同小食!但可惜挂住食,一张相都冇影。水牛城鸡翼系我地另外加既,有惊喜,少少辣又香口,值得一试。我地四个人叫左四个set,基本上每样野都试过,最好食系羊架!个牛个样望落唔系话好吸引,但食落好林身,好味。意粉同意大利饭就正正常常,都好食既。重点想讲下呢度既服务,话说我地见到佢地系收凌晨一点,于是我地食完野后都坐左一阵,坐到差不多十一点,但见到侍应哥哥都好有礼貌,好安静咁帮我地执枱,于是我地就打算走。因为我地系楼上一层,唔知道下面既情况,以为下面仲有好多人,落到楼下时原来人地已经关门。都有少少唔好意思,但侍应哥哥服务真系超级好!值得再去!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
水牛城鸡翼系我地另外加既,有惊喜,少少辣又香口,值得一试。