2019-06-02 163 浏览
一向好钟意食辣,一见到新开急不及待来试。专登拣平日lunch刚开门时间黎慢慢叹!明明话12:00开,但12:20到门口都未见开门、门口有几组客人望望下等......企咗一阵到12:30都未见开门,打个电话一问下 原来已经开咗,但无提供lunch set ,无问题我同朋友都系为咗食麻辣火锅。店员接过电话出黎迎接先发现门仲锁上未开,尼点令人不解,无lunch set都要做生意的!?终于到点餐环节,餐牌上有好多选择,2个人点咗11样野,太开心冲昏头脑,叫得太多点咗鸳鸯锅,一边麻辣 ,一边杂菌鸡汤温馨提示⭐️⭐️如果2个人食点咗麻辣汤可以不用点鸭血及硬豆腐,锅中已有份量够食。落咗单出去攞酱料,只见几款似系用净隔夜的料,酱料仲未出齐👎🏼中途要求店员加汤,只见店员态度散漫,应对不够积极...等咗好一阵发现员工及负责人对汤底都唔多了解,要研究点加汤,或许店尚算新开欠缺对职责了解👎🏼👎🏼食途中再观察店员工作,眼见客人不多只有数枱,照计应该系轻松工作时段,但未见店员投入工作,主动性不足,应对方面面唔够爽快,但态度尚可!☝🏼以上服务方面有待店方磨合及改善。总括而言食物质素好新鲜,份量都多,汤头味道好岩口味👍🏼

点咗鸳鸯锅,一边麻辣 ,一边杂菌鸡汤
总括而言食物质素好新鲜,份量都多,汤头味道好岩口味👍🏼👍🏼👍🏼价格属中高等!
食麻辣火锅的好选择😊