2010-01-24 5 浏览
昨天同同事嚟左呢度食晏,12:00几已要等位,呢度繁忙时间要齐人先可入坐,其实之前都有去过青衣分店食过,觉得价钱抵,食物又好味,呢度就第一次嚟食,好快有位,等位时已划定野食,谂住可以快食快走,点知都要搅好耐.因为漏左几次单呀.我们四个人,两人叫冷乌冬,特价12元都好抵食,一个叫热乌冬仲抵,10元炸,一个叫鳗鱼饭,小食叫左咖喱薯饼,炸冬菇,炸茄子,海带,香辣鸡粒.小食好快就嚟,鳗鱼饭及一个冷乌冬都好快,但系另外一个热乌冬及一个冷乌冬则等左好耐都未嚟...原来系漏左单呀...跟住嚟左又发现有一个海带都漏左单呀....食晏时间只有个小时,等位已用左一些时间,都冇咩时间食野,仲要漏单,搅到好赶.食物方面:冷乌冬都几大份,味道把芝麻及一些脆脆米再加些芥辣于入汤度,加埋d冷乌冬一齐食,好好味㖞,都好特别.咖喱薯饼好味,都好脆呀,炸冬菇,茄子都好好味,好脆及都鲜甜,香辣鸡粒都几好,海带就一般,可能有太多葱系度啦.另一个叫的鳗鱼饭不算大碗,得四件小鳗鱼,蛋丝就多.44元则不算抵食了.

食物方面:

2010-01-22
$31.5 (午餐)