2017-08-08 748 浏览
收工同Honey 去观塘行街顺便医肚,东广场呢度食过几次,每一次都有惊喜。今次都唔例外。餐厅应该系主打咖啡嘅,不过夜晚8点就费事饮啦,下次会去试试。望晒成个menu,价钱全部都好相宜,而家讲紧有质素嘅西餐啵,5x蚊起跳真系令人担心佢点样营运落去。我哋叫咗一个原只磨菇意大利饭,All day breakfast 同加咗$30要碟薯条。埋单两个人都只系$182,系每人$91,仲要饱到捧住个肚腩离开嘅。虽然叫杯Earl Grey 系普通到咁,不过茶味都浓嘅。好大份嘅all day breakfast,一个女仔未必食得晒!滑蛋够嫩,蜜糖多士够清新。加$30要咗个黑松露芝士薯条,好香口,食到停唔到口。honey 嘅原只大磨菇意大利饭成只菇喺底,唔腻,唔会煮到似生米,好好食。我食咗honey 碟饭好多啖总括嚟讲,性价比非常高,下次再去试甜品同咖啡。不过一提,中间张大石台其实几唔方便,好难行入去,不过成个装潢都配合主题嘅。

茶包Earl Grey

虽然叫杯Earl Grey 系普通到咁,不过茶味都浓嘅。
Deluxe All day breakfast

黑松露薯条

加$30要咗个黑松露芝士薯条,好香口,食到停唔到口。

honey 嘅原只大磨菇意大利饭
原只大磨菇意大利饭

总括嚟讲,性价比非常高,下次再去试甜品同咖啡
Deluxe All day breakfast
黑松露薯条