2022-11-10
🌸被呢间嘅打印咖啡深深吸引 所以weekend特登到访Cafe 天花挂满花花好少女风,中间张枱玻璃底有花好靓🍛青咖喱牛肋肉焗饭❣️呢个系新menu 超级好食 完全高于cafe质素 好食过泰国餐厅💓💓💓焗饭即叫即整 超级热焫焫 一上枱就闻到超香泰式香料同青咖哩味。焗饭面铺满芝士。青咖喱味道好香浓,汁份量适中 唔会太湿。好钟意餐厅用上炒饭底,蛋香十足。🐮牛肋肉大大旧 最少有三大旧 ,每旧都够晒软腍,仲有好多红萝卜同薯仔配菜,份量绝对够男人食🍝香辣蒜香蚬肉意粉蒜片好多好香,蚬肉份量多无沙,食落有少少冬荫公香味,虽然系香辣 但唔会感觉好油,意粉软硬适中☕️Latte☕️Black Sugar Latte店员会问大家用air drop 过拣左嘅相俾佢,之后就会帮你print左上咖啡,系一d可食用嘅色素。😺我拣左我最钟_嘅Olaf 同埋我主子焦糖,猫猫相真系印得好细致,个人觉得浅色嘅野会印得靓d。❤️完全系心心眼 影够相先舍得饮。见到其他枱望到自己拣嘅打印图片都好开心,呢个价钱嘅咖啡有打印图案真系好抵咖啡味道中规中矩,黑糖咖啡味道唔错 唔会过甜🔖食物高质,特别系个焗饭!环境舒服,不过可能周末人手唔够,食物
🌸被呢间嘅打印咖啡深深吸引 所以weekend特登到访
Cafe 天花挂满花花好少女风,中间张枱玻璃底有花好靓
🍛青咖喱牛肋肉焗饭❣️
🍝香辣蒜香蚬肉意粉
☕️Latte
☕️Black Sugar Latte
❤️完全系心心眼 影够相先舍得饮。
咖啡味道中规中矩,黑糖咖啡味道唔错 唔会过甜
🔖食物高质,特别系个焗饭!环境舒服,不过可能周末人手唔够,食物等候时间唔会话好快,不过黎得cafe ,一路等一路倾偈都ok