晚上大约7点半到达, Five Guys没有提供套餐选择, 我地叫左cheeseburger, little cheeseburger, five guys style fries regular size同可乐。就算系堂食, 佢地都系比纸袋装住D野食而唔系托盘。而可乐同茄汁系自助同不限次数任取。little cheeseburger - 好彩事先睇左OPERRICE既食评, little cheeseburger就系平时食开既汉堡包size。有15种配料可以拣, 我走左辣, 洋葱, 青椒, 酸瓜。佢地既汉堡肉同配菜都好新鲜JUICY, 份量十足, 🍅蕃茄好似食极都仲有咁。而令我最惊喜既系发现原来汉堡包既𠮶块面包系可以整得咁好味, 好松软同充满牛油香。Five guys style fries regular size - 虽然餐厅没有套餐供应, 但个人觉得佢地既薯条系必点。散叫都值得嗌黎食。口感,味道都同圆形既𠮶只炸薯圈相似, 每一条都炸得香脆亦都好有薯仔味。唔知Five Guys 系唔系模仿返佢地系美国分店既装修设计, 所以相比起香港其他食肆, 佢地既餐厅面积好大但D枱就摆得好疏,

唔知Five Guys 系唔系模仿返佢地系美国分店既装修设计, 所以相比起香港其他食肆, 佢地既餐厅面积好大但D枱就摆得好疏, 尤其系嘥左餐厅地下个位, 建议可以模仿一下其他快餐店, 卖下雪糕或者咖啡都好, 香港地方寸金呎土呀, 担心佢地赚黎唔够交租。希望一间好味食店可以一直做落去, 令我地可以继续食到有质素既汉堡包薯条。
  • little cheeseburger
  • five guys style fries