2023-08-11 1132 浏览
8月10号晚book咗7:30入座用餐时间90分钟到9点,点左酱油蟹,炒年糕,猪肉泡菜锅,海鲜煎饼。酱油蟹两只蟹好细,冇乜蟹膏同埋唔入味好淡味同上次食差好远,仲要收三百几加埋一$400两只好细只性价比低。炒年糕,OK正常好味。猪肉泡菜锅,都冇乜猪肉,剩系得泡菜同豆腐麻麻哋。海鲜饼, OK好食海鲜饼底煎得好脆口。整体用餐体验好差,我哋食到一个钟头8:30已经攞张单嚟叫你埋单,跟住个男仔已经帮你执枱,当时碟炒年糕都未食,完佢只手已经攞住只碟问你仲要唔要?同埋同你讲嘢嘅时候佢系唔系望住你,黑口黑面,讲嘢倔擂槌,完全冇服务态度,只系想快啲收嘢执枱及下一轮客人。另外去屡次洗手间,问佢要不要锁匙他说不用,我话敲门冇人应,佢话应该有人喺入边,但系等咗好耐10分钟敲门都系冇人应,我觉得系佢哋锁咗道门唔俾客人入去女厕所用,你买咗单唔等得就走先啦,净系比佢哋员工自己开锁匙时用啰,完全冇意思帮你。用咁嘅价钱同服务态度,整体用餐体验非常差冇下次。
炒年糕,OK正常好味。
猪肉泡菜锅,都冇乜猪肉,剩系得泡菜同豆腐麻麻哋。
海鲜饼, OK好食海鲜饼底煎得好脆口。

用咁嘅价钱同服务态度,整体用餐体验非常差冇下次。
2023-08-10