餐厅: 韓樂 (香港仔中心)
资讯:

2022-10-31 466 浏览
住在香港仔好耐,一直都好少韩式餐厅进驻香港仔,见香港仔中心开咗呢间韩乐,有见到佢哋餐牌嘅相好似都唔错,先胆匆匆过去试吓。首先叫咗个芝士炸鸡,对佢啲芝士好有期望,点知上到嚟嘅芝士唔好见佢系用铁板上就一定系热,上到枱啲鸡仲热过啲芝士,食咗一啖之后,都唔知自己食紧嘅系芝士,完全冇味,到不如我净系食炸鸡。炸鸡质素仲恐怖,一嚿炸鸡又三分之二都系炸粉,食到自己怀疑人生,真系下次唔会再嚟帮衬。以下呢个饭仲恐怖,啲饭硬到好似未熟咁,一嚿嚿张埋一齐,超级干身。

首先叫咗个芝士炸鸡,对佢啲芝士好有期望,点知上到嚟嘅芝士唔好见佢系用铁板上就一定系热,上到枱啲鸡仲热过啲芝士,食咗一啖之后,都唔知自己食紧嘅系芝士,完全冇味,到不如我净系食炸鸡炸鸡质素仲恐怖,一嚿炸鸡又三分之二都系炸粉,食到自己怀疑人生,真系下次唔会再嚟帮衬。