2018-01-23 110 浏览
我有openrice呢个app咁多年,从来未登记过做会员,但食完呢间xoxo cafe之后,我要即刻登记做会员写劣评,因为我见佢评语唔错,所以唔想有更多好似我咁睇完评语去试然后中伏,费时令更多既人嘥钱帮衬!我嗌左铁板芝士烧盐酥炸鸡、鲜柯仔泡菜蛋饼、紫菜汁烧年糕、朱古力雪沙,不过冇影相,因为我冇相机食先呢个习惯。先黎柯仔泡菜蛋饼,冇泡菜味又水,之后到杯野饮,淡而冇味,再之后到个年糕,算正常但比我个感觉好hea,只碟可以靓d啰,最后个芝士盐酥鸡,d芝士好似胶咁,食落口以为𡁻紧香口胶!埋单连加一$288,虽然价钱唔贵,但二百几绝对有更多更好既选择!btw呢间野d service都几得意,全程冇招呼,某d waitress黑口黑面,最离谱系埋左单佢又见到你已经要起身走人个阵,佢会duck系你面前执枱唔比你走,好似好赶住收工咁,要我女朋友讲唔该佢先识借借比我地走

,之后到杯野饮,淡而冇味
2018-01-23