2017-08-20 165 浏览
同事之前食过几次,觉得唔错,今次带埋我地几个上去食,都几期待!一上到去见到台湾网路红人 【那对夫妻】一家三口纸板公仔,好可爱呀😀坐低先叫汤底,鸳鸯锅,要左同事推介既鸭血麻辣锅同三杯鸡锅,一辣一唔辣。要小心啊,麻得好正,可惜之后加加下水越黎越淡,仲同三杯鸡混埋一齐😓火锅任食既选择唔算多,不过够架喇,而且质素佳,要再多d都有其他加钱嘅。另外,有几款台式食品(例如鲁肉饭)系只黎一次既,然后仲有d系任食(例如卤水拼盆),好丰富!仲有就系加多$10仲有任饮台式饮料😍解渴、辣,正!我自己饮左三、四杯唔同款,我有个同事饮左三杯「不想上班」,可能太配合佢心情喇😆最后仲有甜品/雪榚,超饱😵整体唔错,价钱唔算贵,不过真系食唔到咁多野啰😑
最后仲有甜品/雪榚,超饱😵
整体唔错,价钱唔算贵,不过真系食唔到咁多野啰😑