2021-08-12
依间餐厅喺朗晴坊,地点都相当方便。餐厅都算几大,坐得舒服,平日有午市套餐。午市套餐选择多,有汉堡包🍔、意粉🍝、意大利饭、喇沙、牛扒等等。午餐包餐汤或沙律🥗及饮品。我哋拣咗两个餐:▶️沙律菜够新鲜,份量都几多!▶️菜汤酸酸地几好饮!▶️黑松露珍珠带子野菌意大利面🇮🇹🍝$88黑松露味好香,汁够creamy! 有好多珍珠带子,加埋野菌好足料!我钟意意粉嘅texture ,烟烟韧韧,好好食!▶️澳洲有骨肉眼红酒汁配饭$108呢块肉眼超大块,叫咗7成熟!牛味几香,肉质唔错,红酒汁🍷唔会太浓几好!另外仲带啲茄子🍆、瓜等配菜。呢个价钱好抵食!餐厅环境几好,食物又唔错,会再回头!而家一周年庆店活动,即日至31/7 。晚市到各分店消费,影低钟意嘅照片及收据🧾上载社交平台指定帖子(越多越容易得奖)。头奖有Rosewood海景双人大床房一晚,仲有多份其他奖300多名。好吸引 !
我哋拣咗两个餐:
▶️沙律菜够新鲜,份量都几多!
▶️菜汤酸酸地几好饮!
▶️黑松露珍珠带子野菌意大利面🇮🇹🍝$88
▶️澳洲有骨肉眼红酒汁配饭$108
餐厅环境几好,食物又唔错,会再回头!