2023-10-11 85 浏览
难得同朋友们聚会趁着美好嘅日落时间去到位于将军澳的一间意大利酒吧餐厅 @atavolabarngrill「 A Tavola Bar & Grill 」餐厅位置好近跑步径与海旁仲有室内或者室外嘅位置选择加上环境设计装修有气派有几个打卡位仲好靓添仲可以一边叹美食一边叹美酒🍷餐牌食物分门别类有多款选择最吸引我哋就系呢一个特制晚饭套餐两人享用只系$698就可以叹尽前菜、是日餐汤、小食,主菜及甜品另外适逢happy hour时段Bushman's Gully GLS 有买一送一优惠❣️⊰⊹════════════════⊹⊱💬 ✎ 食后感 :✨❤️【 #沙律及餐汤 】新鲜嘅爽脆蔬菜配上鲜甜嘅蕃茄仔及酸汁等食完都感到胃口大开了是日餐汤则很香浓很Creamy🧡【 鸡翼 】大人细路都钟意食嘅鸡翼鸡皮带一点香脆鸡肉肉质非常鲜嫩话咁快就食晒四只🖤【 羊架 】每一支羊架都有我手板咁大只而且煮得恰到好处味道还带一点羊骚味正是我想吃到的羊肉质素点一点附以的酱汁更为滋味🤍【 香煎盲曹鱼柳配芒果沙律 】鱼嘅两边及外皮煎得很香薄薄嘅外皮很香脆鱼肉质感很林很滑溜味道恰到好处不会太咸又不会太淡配上酸酸甜甜芒果沙律很有风味呢
难得同朋友们聚会
趁着美好嘅日落时间
去到位于将军澳的
一间意大利酒吧餐厅 @atavolabarngrill
「 A Tavola Bar & Grill 」

餐厅位置好近跑步径与海旁
仲有室内或者室外嘅位置选择
加上环境设计装修有气派
有几个打卡位仲好靓添
仲可以一边叹美食一边叹美酒🍷

餐牌食物分门别类有多款选择
最吸引我哋就系呢一个特制晚饭套餐
两人享用只系$698
就可以叹尽前菜、是日餐汤、小食,主菜及甜品
另外适逢happy hour时段

甜品来到嘅时候朋友都好surprise
食吓食吓又唔会太甜太甘苦
咖啡迷表示好喜欢❣️

🔎 #A Tavola Bar & Grill
📍地址 : 将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place 地下G08号舖

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 🔹🔸
#atavola #chill爆 #将军澳 #扒房 #酒吧 #steakhouse #winebar #liveband
#香港餐厅推介 #香港美食 #打卡必到 #蔡真真 #食好西 #肥真为食 #蔡真真 #为食Tata #tachoi #hkinfluencer #influencer #hkfoodie #hkfood #hkkol