近年愈来愈多明星副业做饮食开餐厅,哩间餐厅就系C Allstar开嘅🤩虽然价钱偏贵,但食物质素真系星级惊喜!🌟今次试左2个main dish、1个小食同2杯酒🍽〰️👉🏻Grilled USA Prime Ribeye (10oz) $498 🐂👉🏻Sea Urchin & Abalone Risotto $398 🥘👉🏻Red Wine (2018 NZ) $98 🍷👉🏻夜幕天星 C Allstar $128 🍸最中意系个肉眼扒😍佢最特别系有原条海盐焗嘅牛骨髓,加埋银鱼柳同蒜蓉整嘅牛油,牛肉嘅香味完全升华到另一个层次🥰虽然份量偏少,食完都唔够喉想食多碟🤣个海胆鲍鱼意大利饭都好有惊喜,够足料有5大够新鲜海胆😋连唔系特别中意食海胆嘅小编都觉得好鲜甜👍🏻黑松露酱薯条正常发挥,觉得个酱嘅份量可以再多啲🤓最后必点嘅紧系secret recipe嘅cocktail C Allstar😆用左老板个名嘅酒又真系沟得几好饮,仲真系要有粒杨桃星星⭐️
〰️

👉🏻Red Wine (2018 NZ) $98 🍷