2025-01-27 87 浏览
今日系我第三次嚟呢间餐厅食嘢,我同朋友们点了两份汉堡包,一个鸡肉牛油果沙律,一个肉丸意粉首先讲讲— —鸡肉牛油果沙律沙律菜好新鲜,尤其是个酱汁好充满柚子味好开胃,牛油果就一般,鸡肉煎得好香脆,看见有少少百里香叶充满风味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻— —肉丸意粉食得出系手工制作肉味好浓郁意粉亦都好少少弹牙可能仲有进步嘅空间但系朋友们亦都表示尚好👍🏻👍🏻— —到了我最开心最惊喜嘅食品牛肉汉堡,我和朋友点了一个七成,一个全熟,我系一个好钟意食汉堡包嘅人,无论系铜锣湾金钟湾仔中环我都食过好多间今次我再次嚟食汉堡包虽然第一次我系唔接受,但系对上𠮶次亦都计埋今次表现令我好惊喜,因为厨师拿捏熟成度得好好比出边连锁店,甚至其他汉堡包专门店更加精准全熟冇㶶,但系入边嘅肉系完全熟晒!👍🏻七成肉有粉红,仍然看到肉汁不断流出,比起第一次嚟食完全系两回事!好值得我会再嚟亦都叫朋友来食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
首先讲讲
2025-01-26