油麻地地鐵站B2出口左轉就到,超方便。份量同材料夠曬誠意,三文治厚身,大份好味!★ 士林台式香酥蛋餅 $38蛋餅皮嘅厚薄啱啱好,煎香之後,有陣香味,有脆嘅兼且唔油膩。蛋餅嘅餡料都好豐富!今次揀咗肉鬆、粟米、火腿餡料。依個配搭我非常滿意,好多元化,多層次嘅味道同口感。大滿足!佢可自選餡料,啱哂偏食嘅寶寶。大推肉鬆!咸香嘅肉鬆令整個蛋餅好香,令人食慾大增,係不敗之選!★招牌芫茜厚切餐肉滑蛋三文治 $33每一份三文治都係爆餡!鍾意芫茜嘅朋友可以滿足到你。厚切餐肉加上滑蛋幾蛋汁都大大豐富左三文治口感。配上芫茜香味,整體係不錯選擇。以價錢嚟講,係物有所值。★香蔥芝士咸牛肉滑蛋三文治 $33四種食材都有自己特色,但將佢組裝埋一齊冇互相搶咗大家特色嘅感覺,反而係有層次地帶出四種唔同嘅味道。尤其炒蛋好嫩滑,好juicy,牛肉同芝士既鹹味加蔥既香味,你睇文字都可以想像到咬入口既時候果種豐富嘅口感!★ 蒜香台灣腸 $18蒜片煎炸過,揮發出好香蒜味,鍾意蒜味既朋友一定啱曬口味。台灣腸仔完美還原到台灣夜市既味道,夾住蒜片一齊食,一個字,精神!★香芋地瓜球 $15又係一個神還原既台灣食品,香芋地瓜球皮同

油麻地地鐵站B2出口左轉就到,超方便。
份量同材料夠曬誠意,三文治厚身,大份好味!

★ 士林台式香酥蛋餅 [推薦💯︎] $38

★招牌芫茜厚切餐肉滑蛋三文治 [推薦💯︎] $33

★香蔥芝士咸牛肉滑蛋三文治 [推薦💯︎] $33

★ 蒜香台灣腸 $18

★香芋地瓜球 [推薦💯︎] $15
又係一個神還原既台灣食品,香芋地瓜球皮同餡比例非常好,鍾意食香芋既朋友,你地會比餡料入面飽滿既香芋蓉衝擊味蕾!好幸福。