2022-09-13 645 浏览
🔹️鮨千寿 (The ONE)🔹️突然想食日本野,想揾间坐得舒服,唔需要排队又质素高既餐厅。鮨千寿呢间日本餐厅个名就成日都听,但真系未食过,1:00-2:00时段见到比较少人就入去食啦环境好宽敞,亦都好卫生干净,无污糟饭粒酱汁留系枱面,真系好值得表扬靠近窗口位置既座位可以望到九龙公园,亦有Bar枱位置或者普通座位可供选择,我就简简单单揾个普通位坐享受我既午餐系服务方面,员工既服务态度唔错,好亲切殷勤咁解决我所发问既问题,但系上菜方面有待改善,等候时间真系有啲耐,落左单差不多25分钟亦未上菜,等到我好肚饿🍣杂锦鱼生饭鱼生质素都比较高,鱼生都无腥味,厚度亦唔会太厚太薄,系我喜欢的厚度,虾款嫩滑爽口,卖相同menu相片上既一样,摆碟好靓,可以用黎打卡另外set餐都有跟日本面豉汤同埋前菜,都系正常发挥附上🥧小甜品做结尾
🔹️鮨千寿 (The ONE)🔹️

🍣杂锦鱼生饭

另外set餐都有跟
日本面豉汤同埋前菜,都系正常发挥
附上🥧小甜品做结尾