2022-05-18
同朋友一齐嚟到九龙城觅食,两个女仔梗系要揾间靓Cafe打卡啦🥰喺OpenRice见到呢个唔少好平嘅Cafe,而且见到打卡位都几靓,就一于去试吓‼️‼️估唔到食物质素冇令我哋失望之余仲可以影到一大堆靓相🤣今次同朋友分别叫咗卡邦尼扁意粉同埋全日早餐,我仲叫咗杯绿茶latte,朋友就叫咗咖啡饮🥰最值得赞嘅系佢哋嘅食物质素真系几高质,就好似全日早餐咁样,除咗卖相精致丰富,佢嘅松露炒蛋真系我嘅至爱啊,入口绵滑,大啡菇又香又Juice,就连BB蕃茄都焗得好好食😍多士又脆口,配上咸香烟肉非常一流~整体都好高质,非常推介🥰佢哋嘅卡邦尼扁意粉我都觉得非常之正,忌廉浓郁但唔会溜喉,味道调校得啱啱好🥰‼️烟肉嘅油香,每一啖都比意粉索住🫣值得encore🥰而佢哋嘅绿茶latte,起初我都会怕好甜,点知味道啱啱好,都唔错嘅选择‼️