2021-06-20 188 浏览
先系佢Happy Hour Offer 买一送一 house red 唔好饮,饮得出系劣地,明白一分钱一分货,单点88蚊杯就不了。等紧野食既时间见到只XX行去到另一张台既底下,已经好不安,地下卫生可以改善下,因为晚市去食都有不少食物碎屑系地下既边位阴暗位。之后点左个黑松露意粉$158同肉眼扒$268既set。先上左个肉眼要五成熟,切个阵已经觉得唔对路 都几硬好多筋位,煎得唔平均,好生个啲位系筋位肉既部分咁就选择唔食,咁试下中间啲肉 都系低质牛扒,食到小小腥既肉味,而且煎得唔香 成色唔靓… 再食伴菜既薯蓉,系用粉开,唔值呢个价位,成本低都可以用心做啲🙏🏻等多成30-40分钟先上碟意粉,啲汁就比较腻,食完会好口干,无乜黑松露味。服务系好,但讲紧食物既话唔合格。其实呢个价位都有好多选择。

之后点左个黑松露意粉$158同肉眼扒$268既set。

服务系好,但讲紧食物既话唔合格。其实呢个价位都有好多选择。

2021-06-17