2014-09-28 7987 浏览
一早book咗仲有phone call confirm, 去到话冇booking, 态度仲麻麻地, 唔通佢试过有人为咗食佢间野白撞?经一轮追寻知道系佢地问题之后, 态度先好番d, 都系等一阵就有位.提一提门口个女机械人好嘈, 忽然会躹躬, 真系俾佢吓咗一野.入到去地方好迫, 但都算ok, 位置安排可能有d潜在危险, 因为佢换烧板都几密下.座低好快就上齐配菜食物样样都算唔错叫咗牛舌, 牛筋肉, 雪花牛肉, 猪皮, 猪肠, 鱿鱼, 鲭鱼 & 鸡肉.食物都好新鲜, 好味.最推介牛筋肉 & 雪花牛肉, 唔单止新鲜, 仲好滑好爽, 一d都唔"un", 烧完都仲好juicy, 佢本身d汁已经好好味, 夹埋生菜一齐食超正.鱿鱼大大只, 都以为烧完多少都有d "un", 但系冇猪肠就真系之前从未烧过, 店员帮我地剪到好薄之后再烧, 烧完系脆嘅, 好特别鲭鱼, 店员叫我地连埋钖纸放落去烧, 一来唔惊贴咗响块铁板度, 二来反来反去都冇散, 但系就唔够干身猪皮系比较特别, 烧得唔好会好硬, 剪到佢细细粒烧到刚刚标油就最正, 太耐会硬, 太快会"un", 都几难搞整体食物质素好, 其实食材新鲜, 又调得好味酱

座低好快就上齐配菜
鱿鱼
雪花牛肉
猪肠+鸡
鲭鱼
食物都好新鲜, 好味.

鱿鱼大大只, 都以为烧完多少都有d "un", 但系冇

整体食物质素好, 其实食材新鲜, 又调得好味酱汁, 简简单单已经好正.

整体服务态度一般
题外话/补充资料: 其实门口唔驶搞到只机械人咁嘈, 知客啊叔服务态度要好番d啰 店内display d 公仔有d诡异
2014-09-27
庆祝纪念