2023-08-01
灣仔一帶餐廳都算多,但人更多,所以唔打算周圍行就打電話去book 左12:45,但去到人齊都未有位,要等佢搞左一輪先入座。入去到環境都算正常,夠冷氣,但會上層都有陣異味。我哋一同4人都係叫左當日嘅午餐menu lunch set。叫左嘅食物全部都有個通病,就係完全唔熱,甚至係凍,平時都冇乜幾何食個焗飯黎到會係完全唔熱,只係碗米線相對微暖。而另一個問題係送餐速度比例控制差,理論上都係點lunch menu嘅幾個餐,送餐時間都差不多,當焗飯都送到同埋同事食完時,我點果份炒河追問左兩次情況下都未到,結果時間關係,要趕返公司同避免要其他食完嘅同事等,就決定cut單,都淨收杯檸水成$3x蚊,飲到一肚氣。當然店員態度惡劣,我追單時已經不耐煩,仲寸返我話只係過左2x分鐘... 所以結論係當掉左幾十蚊,冇咩事唔洗食呢間😂 有興趣就試下伏
入去到環境都算正常,夠冷氣,但會上層都有陣異味。
所以結論係當掉左幾十蚊,冇咩事唔洗食呢間😂 有興趣就試下伏