上次见到朋友响呢度食芝士锅好吸引😍芝士控嘅我又点可以唔黎试吓呢😆黄大仙分店面积都几大,餐厅好有气氛,布置好有复古韩国气息,重有多个打卡位,而且仲有韩服体验😮打开Menu食物真系超多选择又多元化,赶得切最后一星期黎食佢哋个《韩国X叹叹联乘》优惠,餐牌上指定三款食品有最低七折优惠,咁扺食一于叫哂三款黎食啦😋欢乐芝士锅♨️必食之选👍🏻🌀芝士黑豚骨欢乐盘 $188锅内有齐晒澎湃嘅三重芝士、味饭、牛油粟米炉边蛋、韩式饺子、韩式前菜排骨腌得够晒入味,用嚟沾拉丝芝士食真系好正😋食到咁上下,再加埋个有咸鱼仔既味饭落半溶芝士度好鬼正呀🥰🌀生滚椰子鸡煲个汤超浓椰子味,好清甜我饮咗好多😋鸡件大大旧而且鸡肉好滑溜,煲内都好重料有大量翠玉瓜,金菇,杂菇同蔬菜👍🏻健康之选🌀海南切鸡养生虫草花鸡白汤面个名好长🤣一上枱吓一吓,又系好大份量好足料,个海南鸡肉滑嘟嘟,虫草花鸡白汤好好味吖😋我又系饮咗好多,而且饮完都唔会口渴👍🏻🌀草莓格仔饼雪糕球 $68当然唔少得甜品做ending啦😋格仔饼外脆内软,做得相当唔错,配埋香草雪糕球同草莓食😋大满足吖!!
欢乐芝士锅♨️必食之选👍🏻
🌀芝士黑豚骨欢乐盘 $188