餐厅: 魚米 (Wetland Seasons Park)
资讯:

今日好开心同屋企人去咗湿地公园嘅一间餐厅,叫鱼米,呢一间真系好有质素,一定要来食呢一间餐厅,首先餐厅位置于湿地公园附近,地方好宁静好舒服,好似去咗一个外国嘅地方食嘢,而且环境优美,附近有好多树,有休憩用地,所以入到去都觉得好宁静好舒服,而且食物都好高质素,因为佢有一种好健康的感觉,同埋佢好有特色,就系一个餐,总会有一啲嘅小食半碟,所以我觉得可以食多几种食物,我觉得好抵,我叫咗一个牛肉公仔面,配薯条,鸡翼,所以我觉得个餐好嘢未,收到个餐,食物系好新鲜,好热呼呼的,系即叫即整,而且个薯条,都好趣好炸,然后个公仔面都好友味道,好入味,呢一个配搭,真系一流呀,而且侍应嘅招呼都系很不错,一入到嚟,所有侍应都好有笑容,好热情地招呼你,所以我觉得呢一间餐厅一定要利是,如果你去湿地公园,一定推介