餐厅: 海膽屋
资讯:

2022-07-22 950 浏览
好多人都话个女收银级冇礼貌,我系十分认同。我两次买外卖都觉得呢件肥胖女讲野好掘。第二次啲态度好啲但都系㶶口㶶面其实呢间舖最"曳"系啲鱼生同卷。啲鱼生系超级难食,无味度淡茂茂又非常唔新鲜份量又小得可怜。还要$175一盒,又贵又小又难食非佢莫属。而值得一「赞」就系佢地啲加州卷系一夹即散分解成"微粒"真系唔知佢地用啲什么差劣材料整。配料又要小得可怜以为食白饭,不如改名叫白饭卷或御饭卷。争鲜绝对优胜过呢间舖十亿条街。点解会去呢间一无事处的舖头买啲不知所谓的食物系因为我老婆话呢间野系网上响附盛名叫我揾日揸车去买外卖。其实一听都知系流料居多果然中伏,我之后要严厉地同佢三令五申网上世界有咁多开饭呢一类转河蟹偏帮商舖的拉扱唔好咁天真。呢间舖头又证实网民"普遍"话好的舖头都系被过度追捧。

2022-06-01
外卖自取