2023-05-29 120 浏览
一个月内第二次去呢间餐厅,餐牌好似keep住转同更新,记得几星期前,沙律吧只系得不同款式嘅菜,今次明显增加咗款式。上次嚟职员耐心介绍餐牌食物,但系今次冇,我见到多咗啲泰式野食,所以冇叫套餐。加上上一次牛扒一般,所以今次试新嘢,叫咗个咖喱软壳蟹薄饼,一直以为系Pizza,黎到先知系印度薄饼𠮶种😂,不过样貌同味道都唔错! 另外仲有小食拼盘,份量都算大份,大部份都系炸物,味道ok。饮品点了水果茶和咖啡,水果茶冰多到上顶,几啖饮完。上次虽然食物普通,但因为觉得服务好好,好少见到饮食业员工咁主动😂,所以先至再嚟。不过今次明显服务有大大嘅改善空间!d女仔好似未训醒咁,又冇乜反应,免得过都费事叫佢。最好笑系原来有限时,甜品都嚟唔切食,就拎张单埋嚟。 整体食物系好食过上次嘅,款式都增加咗好多。服务同上次经历有太大嘅反差,可能只系我今次唔好彩。

饮品点了水果茶和咖啡,水果茶冰多到上顶,几啖饮完。

整体食物系好食过上次嘅,款式都增加咗好多。
服务同上次经历有太大嘅反差,可能只系我今次唔好彩。
2023-05-24
  • 泰西小食拼盘