2024-12-30 553 浏览
三点三冰室嘅氛围轻松愉快,设计简约,适合家庭聚餐或者同朋友小聚。X0酱虎虾炒公仔面虎虾鲜嫩又多汁,搭配特制嘅X0酱,风味独特,辣中又带香,炒公仔面就吸收晒酱汁嘅精华,口感滑顺。盐酥花枝丸花枝丸外脆内嫩,盐酥嘅味道好正,搭配特制酱料,令人一口接一口食,好过瘾。妙龄乳鸽乳鸽肉质细腻,皮脆肉嫩,煮得恰到好处,搭配简单嘅调味,感受到食材本身嘅鲜味。瑞士鸡翼口感一流,入面鸡肉鲜嫩多汁,配上特制酱汁,滋味丰富,非常适合做开胃小食。鲜油多士多士外脆内软,鲜油嘅香气浓郁,搭配奶油口感仲正,简单又满足嘅味道。超邪恶西多士口感香甜,奶油和饼底嘅组合完美,适合喜爱甜食嘅朋友。老火汤汤底浓郁,味道深厚,汤好丰富,暖胃又舒心。招牌沙嗲牛肉面牛肉鲜嫩,沙嗲酱味道浓烈,面条弹牙,整体口感十分满足,系不可错过嘅招牌菜。丹麦多士外表金黄酥脆,内里绵软,搭配果酱甜食好味。葱花火腿炒蛋炒蛋松软,火腿香气四溢,葱花d点缀令整体口感层次分明,简单但好味。三点三冰室用多样化嘅菜单同用心嘅料理,提供左一个美味用餐体验俾我。

X0酱虎虾炒公仔面

盐酥花枝丸

妙龄乳鸽

瑞士鸡翼

鲜油多士

超邪恶西多士
口感香甜,奶油和饼底嘅组合完美,适合喜爱甜食嘅朋友。

老火汤
汤底浓郁,味道深厚,汤好丰富,暖胃又舒心。

招牌沙嗲牛肉面

丹麦多士
外表金黄酥脆,内里绵软,搭配果酱甜食好味。

葱花火腿炒蛋