今晚去长沙湾食日本菜,味道乐居酒屋。我自己都几钟意食居酒屋,因为选择多,无论串烧,刺身,寿司等等,大部份嘅菜式都有得拣。-萤光迷你鱿鱼👍🏻,萤光鱿鱼食得多,有金箔摆喺鱿鱼上面都系第一次,即刻升级哂,萤光鱿鱼非常肥美,爆膏,配埋少少青瓜丝,中和一下非常好食。-明太子玉子烧👍🏻,玉子甜甜地,配上烧左嘅明太子酱一齐食,好夹。-牛肉寿喜烧👍🏻,牛肉同埋蔬菜份量都好多,寿喜烧汤底唔会话太甜,暖暖地几好食。-帆立贝蟹膏卷👍🏻,芝士吉列虎虾卷👍🏻,卷物卖相几好,帆立贝配上蟹膏出奇地配合,虎虾够大只。-烧三文鱼头👍🏻,鱼头够大,烧得好香口,啖啖肉,正呀。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食评分 : 7/10简评 : 选择多,食物好食既居酒屋
今晚去长沙湾食日本菜,味道乐居酒屋。我自己都几钟意食居酒屋,因为选择多,无论串烧,刺身寿司等等,大部份嘅菜式都有得拣。
烧三文鱼头👍🏻,鱼头够大,烧得好香口,啖啖肉,正呀。
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食
评分 : 7/10
简评 : 选择多,食物好食既居酒屋