2019-05-19
自己虽然钟意食食食, 但好少选择日式放题, 觉得质素未必好, 自己又会不自觉愈食愈多🙉 宁愿拎旧钱去食d「精」d嘅野食~~-上网见到尖沙咀「鉄人大盛」, 唔系普通日式放题, 仲系有铁板烧放题, 所以试下🙆🏻♀️-用餐区分2大区, 一边系卡位/双人枱, 行入少少另一边有5-6张U形铁板烧枱, 客人就坐铁板烧枱两边💁🏻♀️-食物方面种类好多🤩 有铁板食品、刺身、寿司、卷物、烧物、炸物同熟食, 可惜无锅物😢饮品方面有汽水有乌龙茶亦有酒类~~雪糕更加系重点, 系多款口味嘅Haagen-Dazs杯装雪糕‼️-个人推介牛舌, 鹅肝多士同左口鱼裙边寿司‼️👍🏻👍🏻👍🏻当然仲有雪糕, 我食左香蕉味同咖啡味😋其他野食就正正常常咁, 拖罗刺身有d 失望, 一咬去成口都系筋, 可能我唔好彩啦🤷🏻♀️-当晚我同朋友2个人, 坐第1张铁板烧U形枱最远师傅嘅2个位, 喺正收集食完碗碟嘅餐盘餐车隔离, 风口位吹到应食物上枱好快就冻晒🌬店员行出行入(因为要去师傅面前拎食物送餐)不只一次一野撞落朋友张櫈佢食食下野成个人比佢吓亲🙄坐正收集食完碗碟嘅餐盘餐车隔离, 店员亦不只一次拎餐盘时飞晒d污糟水出黎, 虽然有转头抹返...
饮品方面有汽水有乌龙茶亦有酒类~~
个人推介牛舌, 鹅肝多士同左口鱼裙边寿司‼️👍🏻👍🏻👍🏻
当然仲有雪糕, 我食左香蕉味同咖啡味😋
坐正收集食完碗碟嘅餐盘餐车隔离, 店员亦不只一次拎餐盘时飞晒d污糟水出黎, 虽然有转头抹返......