朋友食日式放题食上瘾,今次又食下唔同餐厅嘅放题😜呢间唔系平时嘅连锁放题店,所以D食物款式有D唔同,呢到有3个价钱选择$218/$268/$318起,今次我地平日指定入座时间极盛放题($318/每位),另收加一,任饮任食2.5小时近100款美食,食物类别主要分左寿司/卷物/手卷、刺身、铁板烧、串烧/烧物、炸物、一品料理、和风沙侓、日式火锅类,落单MENU清楚易明👍🏻座位空间都算阔落,同朋友倾计都唔怕会畀隔离听到晒😁出面自助拎室温/冷冻饮品、雪糕、雪米滋极盛放题每位送上铁板大虾一只,烧得好香,而且大虾够大只同新鲜,食落肉质鲜甜弹牙🤤寿司:款式选择都唔少,不过留肚试下其他野所以唔叫咁多😆帆立贝加州反卷、芒果炸海老卷都几好味,D饭唔会一夹就散👍🏻食物陆续送上,非常丰富🤩刺身:油甘鱼、剑鱼、甜虾、带子、北寄贝、墨鱼、八爪鱼、三文鱼、希灵鱼、蝾螺、鱼立鱼、酢鲭鱼、鲍片、白玉豚,有好多款,我全都要😎食落肥美,冇咩雪藏味,最正系带子同埋甜虾,鲜甜无比😍铁板烧:安格斯西冷扒系极盛放题先至有,当然一定要点黎食,烧得好香,肉嫩唔韧😋鹅肝太邪恶,入口即溶🤤大虾ENCORE好几次👍🏻鱿鱼须口感唔错,滋味小食😋带
朋友食日式放题食上瘾,今次又食下唔同餐厅嘅放题😜呢间唔系平时嘅连锁放题店,所以D食物款式有D唔同,呢到有3个价钱选择$218/$268/$318起,今次我地平日指定入座时间极盛放题($318/每位),另收加一,任饮任食2.5小时近100款美食,食物类别主要分左寿司/卷物/手卷刺身铁板烧串烧/烧物炸物一品料理和风沙侓日式火锅类,落单MENU清楚易明👍🏻

座位空间都算阔落,同朋友倾计都唔怕会畀隔离听到晒😁

出面自助拎室温/冷冻饮品、雪糕、雪米滋

铁板大虾

寿司
寿司:款式选择都唔少,不过留肚试下其他野所以唔叫咁多😆帆立贝加州反卷芒果炸海老卷都几好味,D饭唔会一夹就散👍🏻

食物陆续送上,非常丰富🤩

刺身
刺身油甘鱼剑鱼甜虾带子北寄贝墨鱼八爪鱼三文鱼希灵鱼蝾螺鱼立鱼酢鲭鱼鲍片白玉豚,有好多款,我全都要😎食落肥美,冇咩雪藏味,最正系带子同埋甜虾,鲜甜无比😍

铁板大虾, 安格斯西冷扒, 铁板鱿鱼须, 铁板带子
铁板大虾, 安格斯西冷扒, 铁板鹅肝, 铁板鱿鱼须
铁板大虾, 安格斯西冷扒, 铁板鹅肝, 铁板鱿鱼须, 铁板带子
铁板鹅肝
铁板烧:安格斯西冷扒系极盛放题先至有,当然一定要点黎食,烧得好香,肉嫩唔韧😋鹅肝太邪恶,入口即溶🤤大虾ENCORE好几次👍🏻鱿鱼须口感唔错,滋味小食😋带子除左刺身之外,铁板烧香之后都一样咁正😉

秋葵, 鸡肉丸串, 日式海螺串, 烧鸡肾, 豚腩串, 烧牛舌
串烧/烧物:由左至右分别系秋葵鸡肉丸串日式海螺串烧鸡肾烧牛舌豚腩串,如果去串烧店疯狂食串烧埋单就好贵,呢到任食就唔惊OUT BUDGET😜烧得好香口,唔会过左火而㶶或者柴😄鸡肉丸串肉味几香浓,烧牛舌鸡肾咬口唔错😉

烧鳕鱼片
烧鳕鱼片:薄薄脆脆烧得好香,食唔停嘅小食,必食之选🤩

炸池鱼仔, 炸生蚝, 炸八爪鱼丸
炸物炸池鱼仔炸生蚝炸八爪鱼丸,炸得香脆滋味

海老天妇罗, 青椒天妇罗
海老天妇罗, 多春鱼天妇罗, 冬菇天妇罗, 青椒天妇罗, 茄子天妇罗
海老天妇罗
炸物海老天妇罗多春鱼天妇罗冬菇天妇罗青椒天妇罗茄子天妇罗,炸粉酱唔会厚,新鲜滚热辣炸出黎所以劲香口😉多春鱼劲多鱼春好正😋茄子有惊喜,佢切好多片状再炸,所以唔会得出面炸熟而内里硬身,茄子冬菇一样食落好JUICY😍

温泉蛋沙律
温泉蛋沙律:成餐食得太多肉,要食返D沙律帮助消化下😛

饮品
饮品当中我几中意只韩国牌子SPARKLING WATER,青柠味清新,去一去油腻感👍🏻

雪糕, 雪米滋
甜品:最后其实已经食得太饱,不过都要食埋雪糕雪米滋先够圆满😝

呢到比起一般连锁放题,铁板烧食物水准更为出色,同埋D食物种类都有D新意思😉上菜速度都算OK,而且都冇乜漏单情况,出得齐👍🏻另外职员收碟都算快手,同埋会主动帮手换放左壳嘅碟,几NICE👍🏻

补MENU
2021-12-06