2018-07-22
之前见到网上有介绍呢间放题有生蚝,有刺身,就同朋友来一试!店内空间都算宽敞,但奇怪星期六繁忙时间竟然都无爆场既情况,后来睇餐牌就明白,因为真系唔系一般放题咁多选择。呢度系要你用WeChat follow咗佢个account之后先可以点餐,其实都几好,环保啲嘛。但食物种类每个category只有几项,最多系刺身有8款左右。刺身都靓仔同埋新鲜既,我地都有encore。生蚝就要专登出去order,每人每次限一只,真系即开既,都算新鲜,唔算好大只但都OK!熟食方面其实都好少选择,不过呢个牛舌串烧真系唔错,我地叫咗几次。呢个蒸蛋既海胆就唔多新鲜了,食咗两啖就放弃。呢个牛筋牛腩好似煮咗好耐咁⋯⋯所以都唔好食。由于生蚝系要另加$48/位,我地每人食咗4只左右,所以其实又唔算好抵。每人埋单$400,放题嚟讲,应该多啲选择会好啲啰。如果可以食到好多生蚝既朋友都可以一试既,因为环境无一般放题餐厅咁迫,会舒服啲。
每人埋单$400,放题嚟讲,应该多啲选择会好啲啰。