2014-11-23 8961 浏览
中学同学约食晚饭,6个人,有人想食西班牙食物,但想订𠮶间冇位,有人上网揾到呢间。我迟到,坐低已见到一枱都系食物,但全部好细碟,朋友叫我再order,打开餐牌,原来全部都系tapas,唔怪得咁细碟……哈哈~叫TAPAGRIA,应该系Tapas+ Sangria,即系冇主菜……咁我哋好似拣错地方食晚饭,呢度适合饮嘢吹水多啲𠮶晚叫咗Pizza、炸墨鱼嘴、鸭胸沙律、乳猪、迷你Paella及八爪鱼等18碟食物,因为选择唔多,所以有啲食物要叫两份。整体食物一般,同期望有落差,原本谂住食晚饭,但全部小食,好似冇乜嘢落肚,打开餐牌想再order,但又冇乜选择,结果作罢。值得称赞系服务非常好,侍应全部好有礼貌,所以就算食唔饱,全餐饭都好开心。如果下次想同朋友饮嘢吹水,都会建议来呢度,但食晚饭就要拣其他地方,尤其是刚刚放工,好肚饿𠮶阵,哈哈

八爪鱼
炸墨鱼嘴