钟意食海鲜嘅朋友,去呢间自助烧烤餐厅就啱晒啦😛。我地食早场时段,星期一至五下午五时至七时四十五分,每位成人$298。餐厅阔落、设有卡位,座位侧边有个鱼缸放虾虾🦐,可以用夹喺鱼缸即时夹起烧,超级新鲜。而每张餐枱都有通风系统,烧完冇异味。曾经都好怕去呢D烧海鲜,细细个炉觉得会烧得好慢等好耐都未有野食,呢度完全冇呢个问题呀👍🏻,因为外面放左好多前菜、熟食、甜品,而且款式都有好多,等待烧熟既途中可以出去夹吓鸡翼、饮下汤,唔使怕等得耐。食海鲜最惊就系处理海鲜,成日要剥壳又要洗好烦。餐厅好贴心💕咁预先帮你处理好&调好味,亦都有整好晒一盘盘盒仔俾你成个盒烧,超方便,仲可以食到蒜蓉粉丝🤤。除咗海鲜🐟,当然唔少得鸡、牛、串烧等肉类,仲有茄子🍆、粟米等其他蔬菜俾你选择。烧到觉得热气唔紧要,雪柜大量饮品俾你任饮,有菊花茶俾你下火🔥。食到饱饱哋当然唔少得甜品啦,呢度有好多款式嘅雪糕俾你拣,食完真系超级满足呀😚。