事缘昨晚快10点就用Apps叫外卖、点餐后预计9:45可提取、我准时到,等左30分钟入去问柜台职员、见我有蒸鱼就话要等20分钟,apps个预算时间唔系佢哋俾,我话dee 我已经等左30分钟、佢就即刻话我讲粗口、完全冇任何服务精神去跟下单。跟住再过5分钟另外一个阿姐攞我嘅外卖出外又嘈你乜号码、我系app叫根本冇佢嘅3位号码、之前呢个阿姐已试过粗声粗气,我已经嬲、一手拿左就走、跟住肥妹柜台叫出来话先生你唔可以咁冇礼貌、(我有爆一两句粗)仲话你咁可以报警、𠮶刻冇谂起应该叫佢快d报、因为已过10点但仲有好多客在堂食中。我想话一间茶记做有蒸鱼的单要50分钟、点都应该同客讲唔好意思我跟跟、但肥妹柜台(除非系太子女自己生意)、咁对话即系赶客、唔想做外卖唔想做app Order就唔好做、唔系就做好d。今次已唔系第一次咁嘅情况、以后叫外卖实唔再点呢间、几好食都冇用。

2021-05-19
等候时间
50 分钟 (堂食)