2024-09-27 138 浏览
基本上,食物质素唔太特别差,不过不失,但今餐食得唔愉快,原因系出系服务上。今次我同同事去,我地总数5个人,4个食鳗鱼炒饭,1个食焗鲜茄菠萝鸡皇饭,我食鳗鱼炒饭嘅,我个人觉得个鳗鱼炒饭味道算唔错,两个同事话个炒饭咸左啲。下面讲服务,午餐系跟汤同饮品,呢个时段太忙漏左错左个餐汤唔奇怪,补返就无事,我叫冻斋啡少甜嘅,结果比左杯走甜我,算喇,佢地忙中有错我体谅嘅,但系我地一枱5人一入去坐低即刻落单,当时张单系12:47分,我地食完饮嘅野嘅时候,佢地有个黑衫嘅大姐走黎「各位兄弟姊妹,帮帮手饮埋杯野,唔该」跟住走开左,我谂紧系咪我地坐得太耐? 大姐,而家先13:07分,你要我地20分钟内食完饮完野?我的同事都觉得食个饭60分钟好正常,继续慢慢饮,佢竟然前后黎催3次,催到我地13:21离开。真心讲,若果唔系最低要一星,我会比零,甚至乎可以比负数我一定比负数。平心而论,呢次经验令我建议大家黎呢间野,一系外卖,一系唔好帮衬,真心嘅,食餐饭比人催生晒,食左到背脊骨落喇