招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (將軍澳廣場)
资讯:

是日晚上要急急脚,系屋企附近买个谭仔食,食完返屋企温书,七点钟左右见无咩人,就决定入座食,一入到去果阵,姐姐语气好亲切,好nice,叫我自己拣个位,咁我坐底左之后就叫左个米线同小食。自从谭仔出左蕃茄汤之后,几乎每次食谭都会叫蕃茄汤底,但食多左发现原来间间谭既蕃茄质素都唔同。先黎既系皮蛋,基本上每次食谭我都会叫皮蛋,因为皮蛋价钱抵食$19,无论同fd食定系自己食我都会叫一份,份量又多,情愿米线叫小一个𩠌加个皮蛋。今次将军澳呢间不过不失,味道ok,只系有一两旧阵味唔知点解有小小怪。之后就系个鸡肉蕃茄汤小米走芽,呢间第一次食有小小失望,鸡肉份量极少,我食过另一间蕃茄好足料,有比较之下呢间鸡肉又小蕃茄又小,唔知关唔关蕃茄小既事,整体而言,食物质素有小失望,不过姐姐服务态度系真心好。

四川青椒皮蛋
鸡肉蕃茄汤小米走芽