2011-07-20
我早两日已经打去订定位,讲埋用团购喇.早咗半个钟到,不过唔系好多人,所以一去到就有位喇!!我地三个人嗌咗:生牛肉>>都几好食刺身(和风三文鱼+剑鱼南+赤贝)>>都算厚身,味道唔错蟹子沙律>>普通烧蚝>>普通烧帆立贝>>几好味广岛蚝锅>>啲蚝唔细只,配料都唔错,抵食另外仲有7-8款寿司,水准叫过得去,呢个价钱ok啦.现场有三个伙计(两男一女)招呼我地,两个男侍应都好有礼貌,叫嘢都无咩甩漏.不过个中年女侍应态度就好差,埋单既时候呼呼喝喝,我嗌埋单𠮶阵俾张coupon佢,佢大大声声话我地点解唔一早讲用团购,我话订位𠮶阵讲咗喇㖞,佢话咁样有权唔俾我地用,跟住仲继续嘈嘈嘈,好似我地犯咗罪咁,佢仲唔训气走出去睇下我订枱有无讲,睇完知道有喇,都仲走番埋嚟话订枱讲完,嚟到要再讲,因为啲同事行开行埋唔知点㖞.跟住仲发晦气话唔收信用咭,我心谂系唔够几钱唔收定完全唔收呀?????都费事理佢,张单$555,扣咗团购尾数$180,我俾齐头,一蚊贴士都唔益𠮶女侍应,出门口先私人俾番贴士个男侍应,但系食紧糖水先记起俾漏咗
早咗半个钟到,不过唔系好多人,所以一去到就有位喇!!
我地三个人嗌咗:
生牛肉>>都几好食
刺身(和风三文鱼+剑鱼南+赤贝)>>都算厚身,味道唔错
蟹子沙律>>普通
烧蚝>>普通
烧帆立贝>>几好味
广岛蚝锅>>啲蚝唔细只,配料都唔错,抵食
另外仲有7-8款寿司,水准叫过得去,呢个价钱ok啦.
不过个中年女侍应态度就好差,埋单既时候呼呼喝喝,
跟住仲发晦气话唔收信用咭,我心谂系唔够几钱唔收定完全唔收呀?????都费事理佢,张单$555,扣咗团购尾数$180,我俾齐头,一蚊贴士都唔益𠮶女侍应,出门口先私人俾番贴士个男侍应,但系食紧糖水先记起俾漏咗另外一个男侍应tim,唯有下次啦.
平心而论,如果无团购,$185一位都算抵食既,但系有个咁既女伙计就咪搅喇!!!