今晚叫了八珍豆腐煲,食到未够一半巳经好饱,因为冇乜谓口。啲虾、朱润、义烧、瘦肉似煲完的汤渣。叫士头婆拿胶盒将剩余的打包(煲汤也好)顺便同佢讲好似食汤渣,佢望住我冇反应。之后我继续放在外卖盒里。怎知近煲底笔到一条又长又弯的人体毛发(包毛囊)非常呕心,我叫男侍应比士头婆睇下,佢超快拿走我不及时影相,他还说比番个折头我。怎知找数连外卖盒共$96。一毫子都冇收少,佢话士头婆话冇呀!我话你地咁样,得啦!以后唔驶帮衬。其实呢间嘢的价钱超高,食物质数越来越差!之前食咗个姜葱豆鼓爆鸡(大概系昵个名吧)个碟好大,啲鸡斩到好碎,好似系煲完汤剩番个鸡骨架斩碎比你,包括脊骨、鸡胸骨、鸡胫等等全部都系渣,冇肉。葱头、蒜头、姜等等占咗成半碟,加埋D好鞋嘅鸡骨连少许肉渣。整碟𩠌好够味但系冇肉食,用少许汁送饭而已。我以为师傅一时失手,但系之后唔同食物几次都系只有更差。只系我冇当面投诉。呢间嘢我以后都唔会去啦!亦会叫啲人千其唔好去添。打开门做生意,仲要收货不对办嘅价钱,道歉都冇声。经过见到而家入座率越来越低,食过的客人心里有数吧!

我话你地咁样,得啦!以后唔驶帮衬。

2023-07-22