满心欢喜星期六中午1点8上到去, 老板/店员话无订位的话依家无位, 唯有乖乖咁走左, 再book 夜晚先再嚟过。夜晚8点上到去, 叫左个蕃茄鸡肉意粉, 加$12转左抺茶咖啡, 而男友叫叫左个芝士滑蛋饭, 嚟到时又系茄汁底, 个意粉外貌好精致, 值80分, 但个茄汁底就真系... 好难食, 十级难食, 好甜, 质地好似茶餐厅中式牛柳个汁咁, 所以碟意粉同碟饭都只系食左啖, 我杯抺茶咖啡完全饮唔到抺茶味, 而男友杯榛子朱古力, 佢话朱古力ok, 但无榛子味。 同场加影: 隔离台客人撞泻左杯野饮, 老板娘?/店员?非常黑面, 而猫仔又八挂走晒埋佢, 我地好惊佢地偷饮, 但老板娘?/店员?完全唔理系咁拖地就算… 我feel 唔到佢有爱心总结: 呢度猫系几可爱, 但野好难食, 亦唔平, 招呼面口就更加唔好提, 所以只此一次, 永不回头