朋友生日,大家就系open rice 揾下啦,个名特别,睇到好评多,环境装修好似好特别,最后就决定去呢间魔衣橱。MV系一幢几新嘅building ,一出lift 就感到有少少神秘,入到去果然系好得意,楼底好高,装修装饰都好特别。我地每人枱上都有张A3 纸,一路都以为系张印左食物嘅餐枱垫,点知饮啖水放好只杯,佢就走黎话我会整湿个menu,真系吾好意思🤣🤣 竟然系咁少食物拣,个drink list就另外一个,似返个正常嘅menu, 好多页好多选择。我地5个女仔叫左小食,鸡亦,白酒煮大蚬,意大利饭,意大利面就一般,每样野份量有点少,叫左几款酒同饮品,个样都几靓,味道都可以。10点时意然无端端比张单黎,话用餐时间到啦!订位无讲,入座时无讲,重点系全晚佢地都系得2枱客,计埋我地3枱客,另外2枱客都系2个人,间餐厅劲多位,吾知佢赶收工定咩事,不过我地无同佢抝,因为都差吾多时间走,但佢地咁样吾啱,订位同入座都应该同客人讲。
,真系吾好意思🤣🤣
竟然系咁少食物拣