2017-03-12 391 浏览
大概1点左右去到唔算太多人, 唔驶等位, 可以即时入座, 有二人餐$288, 有汤有饮品一款意粉一款饭, 但我地最后选择散叫SMOKED SALMON SALAD - 卖相可以, 烟三文鱼有3-4片, 蔬菜够新鲜, 配以酸酸既汁好好味, 仲有几粒芒果果肉PARMA HAM PASTA - 巴马火腿好肥美好厚肉, 另有生既太阳蛋可以捞埋啲意粉一齐食, 意粉淋咗好多榄油, 味道不错TOMATO & ASPARAGUS PASTA - 蕃茄多汁, 其他既蔬菜类好爽口, 呢款意粉汁亦都好好味, 应该都有淋到啲榄油STRAWBERRY YOGHURT SUZUC - 卖相可以, 味道浓浓既士多啤梨味, 其实系一杯士多啤梨沙冰ICED HAZELNUT MATCHA - 卖相可以, 底层比较甜, 所以一定要搞一搞先好饮, 榛子味都好浓再有抹茶既香味
2017-03-12